Hemoroizii procidenti reprezinta stadiul cel mai avansat al bolii si de obicei cel mai dureros.

Tratamentul pentru hemoroizii procidenti este dificil de vreme ce nu exista remediu pentru toate cazurile. Chiar si asa, exista metode care va pot ajuta sa ameliorati simptomele pana cand dispar hemoroizii procidenti

Un hemoroid este un mic buzunar care se dezvolta atunci cand o vena din apropierea rectului a fost supusa unei presiuni prea mare. De obicei apar la femei insarcinate, persoane obeze sau la oricine care are o alimentatie necorespunzatoare si constipatie cronica. Tratamentul pentru hemoroizii procidenti este necesar atunci cand vreti ca durerea si mancarimea din zona rectala sa dispara.
Exista o serie de stadii prin care trec hemoroizii procidenti
La inceput, hemoroizii procidenti , pot aparea in interior, creand senzatia de durere si arsura la defecatie. In timp poate incepe sa iasa in exterior, pana cand dau nastere la hemoroizii procidenti in toata regula. Se disting patru grade in evolutia bolii hemoroidale:
•    Gradul 1 – hemoroizi neprocidenti
•    Gradul 2 – hemoroizii procidenti dupa defecatie, dar reductibili spontan
•    Gradul 3 – hemoroizii procidenti, reductibili numai manual
•    Gradul 4 – hemoroizii procidenti interni, ireductibili
Iti poti da seama daca un hemoroid este procident daca il poti vedea sau simti la pipaire. Ar trebui sa arate ca o mica umflatura albastruie care atarna de o bucata de piele si este foarte sensibila la atingere. Doctorul poate sugera un tratament care stranguleaza hemoroizii procidenti taindu-le acestora rezerva de sange. Astfel, acestia se reduc in marime sau chiar dispar.
In procedeul de strangulare se foloseste de obicei o banda de cauciuc care, asa cum am mai spus, taie circulatia sangelui dinspre vena principala spre hemoroii procidenti. Desi procedura este uneori dureroasa, tesutul cicatrizat care se formeaza astfel impiedica hemoroizii procidenti sa apara in aceeasi zona.
Mai exista o serie de tratamente pentru hemoroizii procidenti, dar s-ar putea sa dureze ceva vreme pana ca hemoroidul sa dea semne de vindecare, din cauza stadiului prea avansat in care se afla. Pastrati hemoroizii procidenti curati facand frecvent bai caldute si utilizand servetele medicale speciale. Ele vor ajuta si la ameliorarea mancarimii, asa ca veti avea mai putine griji pe durata zilei.
S-ar putea sa ajungeti sa urati toaleta de fiecare data cand o folositi. Desi poate fi dureros, ar trebui totusi sa incercati sa o folositi la fel de des ca in mod normal. Se recomanda procurarea unui colac de WC special pentru tratarea hemoroizilor, pentru ca drumurile la baie sa nu fie atat de dureroase.

hemoroizii procidenti

tratament pentru hemoroizii procidenti

Daca hemoroizii procidenti persista in ciuda faptului ca urmati tratament, duceti-va din nou la doctor. In cazul in care durerea sau mancarimea devin de nesuportat la un moment dat ar trebui sa sunati medicul imediat.
Daca sunteti serios si constant in efortul dumneavoastra de a scapa de hemoroizii procidenti , ceea ce am scris in acest articol va va ajuta foarte mult. A scapa de durere si disconfort nu trebuie sa fie dificil sau confuz deoarece exista produse care chiar functioneaza pentru hemoroizii procidenti

Comments are closed.